Om Airbreeze

Airbreeze – Del av Hilding Anders

AirBreeze ingår i Hilding Anders-familjen. Hilding Anders är den ledande sängtillverkaren i Europa och Ryssland och har sitt huvudkontor i Malmö. Företaget grundades 1939 och har idag försäljning i över 60 länder, med sammanlagt cirka 9 000 anställda i 19 länder runt om i världen. Med ett flertal egna, moderna och konkurrenskraftiga varumärken erbjuder Hilding Anders sängar och madrasser för alla behov.

Komfort

För ett bra sängklimat är rätt temperatur och fuktreglering ett måste. Du får en utvilande sömn som lösgör spänningar och ger ny energi.

Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når Airbreeze produkter en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

Unik Bäddmadrass i 3D-Tyg

AirBreeze har en unik bäddmadrass tillverkad i 3D tyg. Det innebär att tyget har vertikala och horisontala ventilationskanaler som gör att liggytan håller sig torr och transporterar bort fukt från kroppen. Tack vare den smarta dragkedjan som går hela vägen runt är fodralet är delbart. Detta bidrar till lättare hantering vid tvätt.

En Säng som Andas

Tack vare alla de kanaler och perforeringar som finns i materialet, ges luften möjlighet att förflytta sig. Detta bidrar även till att fukten går ur sängen och det blir ett behagligt sovklimat. Även materialet kring bäddmadrassen har en specialvävd struktur i kanaler så att sängens ventilationsförmåga når hela vägen mot din kropp.

Airbreeze – En helt ny nivå av sovkomfort.

Fördelar med att välja Airbreeze.

AVLASTANDE SUPPORT

Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Det gör att sängen formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.

NATURLIG RÖRELSEFRIHET

Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

BEHAGLIG SOVKLIMAT

Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.

BÄDDMADRASS I 3D-TYG

Tyget har vertikala och horisontala ventilationskanaler som gör att liggytan håller sig torr och transporterar bort fukt från kroppen. Tack vare den smarta dragkedjan som går hela vägen runt är fodralet är delbart. Detta bidrar till lättare hantering vid tvätt.