Om oss

Människan ägnar ca 26 år av sitt liv åt att sova * och ytterligare 7 år i sängen i väntan på att somna. Samtidigt lider en tredjedel av alla svenskar av någon typ av sömnproblem. Trots det väljer de flesta av oss att investera i ett gymkort, en stor latte varje morgon för att bli pigg eller naprapatbesök innan vi är villiga att investera i en riktigt bra säng.

Vi kan inte hjälpa till med alla livets stora frågor som håller dig vakna på nätter men vi kan definitivt lösa en hel del av dem.

Vi kan sängar. Med omsorg och eftertanke har vi handplockat såväl sängar och tillbehör till vårt sortiment. Det är balansen mellan hög kvalité och rätt pris vi är ute efter.

* OECD rapport

Alla som jobbar på Go to Bed har utbildning och kunskap ackumulerat under flera år för att kunna matcha ihop en säng med dess rätta ägare.

Vi vill också hjälpa dig ta beslutet att byta säng. Du ska inte behöva ligga vaken och fundera på om du har råd, hur du gör dig av med din gamla säng eller om du verkligen har tid att hitta rätt säng för just dig.

Vi tar hand om din gamla säng, delar upp din betalning på 24 månader utan ränta och tack vare välbalanserade sortimentet och skicklig personal behöver det inte ta mer tid än man än man vill lägga på valet av en säng.

Har vi nämnt att vi har barnhörnan också? Kort och gott, du behöver bara somna i din nya sköna säng, vi löser allt annat. Go to Bed.